E despre tine, despre noi

Suntem tineri. Dar așa tineri cum suntem, avem aceleași probleme ca toți. Am pleca peste munți, peste granițe și în locuri însorite, doar că nu putem. Nu avem curaj și nici bani. De fapt nici nu vrem să plecăm. Vrem doar să știm, să creștem, să ne maturizăm, să schimbăm și să ne schimbăm.

memorie

Ne iubim. Ne iubim într-un mod aparte, adolescentin, până la stele, până la soare. Fix de aia suntem așa frumoși. Căutăm copilul din noi, chiar dacă noi suntem încă copii.

Zâmbim. Cu toată inima, căci zâmbetul adevărat de acolo vine. Avem probleme și suntem stresați și noi și ne este greu, dar zâmbim. Ne gândim la cât de greu le este părinților noștri, sau cât de dor ne este de ei, dar ne îmbărbătăm și zâmbim. Noi suntem optimiști. Suntem convinși că mâine va fi mai bine, că mâine planul nostru va fi îndeplinit.

Avem regrete. Fără să vrei și oricât de mult ți-ai fi zis că nu regreți nimic făcut regreți câteva lucruri. Prea multă sare în mâncare, faptul că nu te-ai dus la cursuri ieri sau faptul că nu ai citit și tu cartea aceea faină ce ți-a recomandat-o profu’.

Vrem să facem mai multe. Ne rugăm să se facă 25 de ore în loc de 24 și să dormim și noi în plus un ceas. Plătim prețuri mari pentru secunde în plus și ne pare rău că nu mai putem sta, mânca, trăi, iubi puțin mai mult.

Doru-n noi taie lemne. Dorul de copilărie și ce prostuți eram să ne dorim să creștem. Să fim mari. Și acum mari, abia avem timp să ne uităm în oglindă.

Sper să nu uităm să respirăm…

Foto: Pinterest

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s