Oamenii

Oamenii îi judecă pe oameni, precum niște judecători atotputernici și atotștiutori. Nu știu că și ei sunt judecați.

Sursa foto: pinterest.com
Sursa foto: pinterest.com

Oamenii se fac „nebuni”, se lovesc, se jignesc, se arată cu degetul și mor loviți de pietre, într-o lume unde ne pretindem a fi civilizați. Oamenii sunt răi, mai răi decât leii din junglă și mai parșivi decât pisicile lingușitoare. Oamenii nu știu, dar vin din aceeași oală cu toți. Poate asta e problema, că oamenii nu prea știu sau nu le prea pasă.

Oamenii își văd propriul interes dintotdeauna și pentru totdeauna. Sunt setați pe propria fericire, câteodată cu riscul de a călca pe cadavre. Ei sunt cei îndoctrinați, setați pe societatea plină de aparențe în care vor să trăiască, Oamenilor nu le pasă de nimic altceva decât de ce spun oamenii. Așteaptă o  scânteie pentru a porni un foc și râd când văd cât de rău arde.

Da, oamenii sunt răi, vorbesc, jignesc, aruncă. Oamenii strică.. păduri, izvoare, aer, sănătate, suflete. Și prea puțin repară… poate deloc. Sunt cei care creează doar din plăcerea de a distruge.

Și cel mai rău este că oamenii nu văd, dar cei pe care îi distrug cel mai rău sunt chiar ei. Și oamenii trebuie să-și deschidă ochii…

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s